Luminus en Bakkers Vlaanderen

Samen bakken we er meer van!

U bent lid van Bakkers Vlaanderen?
Dan is deze exclusieve deal zeker interessant voor u.


Wat krijgt u meer als lid van Bakkers Vlaanderen?

 • Exclusieve kortingen op de tarieven Luminus Comfy Pro en Luminus ComfyFlex Pro! En dit jaar na jaar, zowel voor uw elektriciteit als voor uw gasverbruik.
 • Stijgende getrouwheidskorting vanaf het tweede jaar.4
 • 100% Belgische, groene elektriciteit voor een voordelige prijs. Luminus is op Belgische bodem de grootste producent van windenergie en waterkracht.

Ons aanbod tot 100 MWh verbruik/jaar

 

Elektriciteit

 • -5€/MWh op je elektriciteit ieder jaar 1
 • Vaste prijs met Luminus Comfy Pro
 • Variabele prijs met Luminus ComfyFlex Pro
 • 5% korting op je elektriciteit in het tweede jaar als je via domiciliëring betaalt 3
 • Vanaf het derde jaar 10% korting op je elektriciteit als je via domicliëring betaalt 4

Gas

 • -2€/MWh op je gas ieder jaar 2
 • Vaste prijs met Luminus Comfy Pro
 • Variabele prijs met Luminus ComfyFlex Pro
 • Elke 2 jaar 55% korting op het onderhoud van uw gasketel (€69,95 incl. 6% VAT) 5


Bereken hier uw voordeel en teken in

Mail naar bakkers@luminus.be of  Bel naar 02 289 90 84

Deze promotie is uitsluitend geldig voor leden van de Bakkers Vlaanderen vzw en dit gedurende de periode van hun lidmaatschap. Zodra uw lidmaatschap ten einde komt neemt ook de promotie een einde. Indien zou blijken dat u onterecht beroep heeft gedaan op deze promotie, behouden wij ons het recht voor om u deze promotie te ontnemen.

Ons aanbod vanaf 100 MWh verbruik/jaar

Ligt uw verbruik hoger dan 100 MWh, dan kan u hier uw voorstel op maat aanvragen.

Uw voorstel op maat of  Mail naar business.sales@luminus.be

De voordelen van ons aanbod nog even op een rijtje

 

Ons aanbod

Aanbod elektriciteit

Als u intekent op het aanbod voor elektriciteit voor Comfy Pro of voor ComfyFlex Pro dan ontvangt u een korting van 5€/MWh 1. Deze korting geldt elk jaar opnieuw zolang u lid blijft van Bakkers Vlaanderen en u het contract verlengt op hetzelfde product.

Aanbod gas

Als u intekent op het aanbod voor gas voor Comfy Pro of Comfyflex Pro dan ontvangt u een korting van 2€/MWh 2 op uw gasverbruik en dit elk jaar zolang u lid blijft van de bakkersfederatie en u het contract verlengt op hetzelfde product.

 

Ons aanbod
Tot 10% korting bij domiciliëring

Tot 10% korting bij domiciliëring

Bovenop de energiekorting krijgt u als dank voor uw trouw bij domiciliëring vanaf het 2de jaar al 5% korting 3 op de energiekost van de dan geldende Luminus Comfy Pro & Luminus ComfyFlex Pro elektriciteitsprijs. Vanaf het 3de jaar en alle jaren nadien krijgt u 10% getrouwheidskorting 4 op de energiekost van de dan geldende elektriciteitsprijs.

100% Belgische groene elektriciteit

Uw elektriciteit is 100% Belgisch én groen. Dus alleen afkomstig van hernieuwbare energiebronnen in eigen land.


Korting op het onderhoud van uw gasketel

Al na 6 maanden Comfy Gas krijgt u een fikse korting op het onderhoud van uw ketel door onze erkende installateurs en technici. U betaalt slechts € 69,95 (incl 6% BTW) 5 i.p.v € 156 (incl. 6% BTW) voor uw onderhoud. En omdat u wettelijk verplicht bent uw gasketel tweejaarlijks te onderhouden, krijgt u deze korting elke 2 jaar opnieuw.100% Belgische groene elektriciteit

Andere voordelen van Luminus

 
 • U houdt uw energiebudget onder controle dankzij uw beveiligde My Luminus klantenzone!
 • U past zelf het bedrag van uw voorschot aan via de Luminus website of via onze app.
 • Luminus neemt proactief contact met u op voor een analyse van het bedrag van uw voorschot.
 • De 5 sterrenklantendienst van Luminus is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8u tot 18u.

 

Raadpleeg hier de prijzen en voorwaarden voor Luminus Comfy Pro en ComfyFlex Pro


Luminus, een betrouwbare partner voor uw energie


 • Luminus is de tweede grootste energieleverancier en -producent in België.
 • 2 miljoen klanten hebben reeds voor Luminus gekozen als hun energieleverancier.
 • Met onze 249 windmolens denkt Luminus aan uw toekomst en investeert het in de productie van groene energie.

1 Als nieuwe klant krijgt u een jaarlijks terugkerende korting op uw dag- en nachtverbruik voor het afsluiten van een Luminus Comfy Pro Elektriciteit scontract in maart 2022. Momenteel bedraagt deze korting 0,5 cEUR/kWh excl. BTW, niet geldig voor een exclusief nachtmeter. Deze korting zal pro rata gespreid worden over uw volgende afrekeningen, is eenmalig, niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of promoties en niet omruilbaar in geld.

2 Als nieuwe klant krijgt u een jaarlijks terugkerende korting op uw verbruik voor het afsluiten van een Luminus Comfy Pro Gas contract in maart 2022. Momenteel bedraagt deze korting 0,2 cEUR/kWh excl. BTW. Deze korting zal pro rata gespreid worden over uw volgende afrekeningen, is eenmalig, niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of promoties en niet omruilbaar in geld.

3 12 maanden na startdatum een korting van 5% op de energiekost van uw jaarlijks verbruik, niet geldig voor een exclusief nachtmeter, van toepassing op het tarief Luminus Comfy Pro Elektriciteit gedurende 12 maanden. Deze korting zal toegekend worden op uw afrekening, pro rata op het verbruik van uw 2e jaar als klant. Deze korting is enkel geldig indien u domiciliëring als betaalwijze heeft bij het opmaken van uw afrekening. Bij verhuis blijft deze korting enkel geldig indien u uw huidig contract meeneemt.

4 24 maanden na startdatum een jaarlijks terugkerende korting van 10% op de energiekost van uw jaarlijks verbruik, niet geldig voor een exclusief nachtmeter, van toepassing op het tarief Luminus Comfy Pro Elektriciteit. Deze korting zal toegekend worden op uw afrekening, pro rata op het verbruik van uw 3e jaar als klant. Deze korting is enkel geldig indien u domiciliëring als betaalwijze heeft bij het opmaken van uw afrekening. Bij verhuis blijft deze korting enkel geldig indien u uw huidig contract meeneemt.

5 Dit voordeel geldt op het periodiek onderhoud van uw centrale verwarmingsketel op gas. Het onderhoud dekt minimaal wat op datum van deze overeenkomst is voorzien als periodiek onderhoud in de regionale wetgeving. Dit voordeel wordt om de twee jaar toegekend bij een tijdige betaling, het eerste onderhoud wordt ten laatste toegekend 6 maanden na startdatum. De boekingslink zal via e-mail of brief doorgestuurd worden. Het onderhoud wordt enkel uitgevoerd op werkdagen tijdens de normale kantooruren vanaf 1 maart tot en met 30 september. De betaling dient online te gebeuren bij het boeken van de afspraak. Dit voordeel is niet cumuleerbaar met andere Luminus diensten die betrekking hebben op uw centrale verwarmingsketel. Bij verhuis blijft deze korting enkel geldig indien u uw huidig contract meeneemt. Info en voorwaarden op luminus.be/promo-onderhoud.

Voorwaarden CV ketel: Het onderhoud wordt enkel uitgevoerd voor zover de CV ketel voldoet aan en geplaatst werd conform de toepasselijke technische en/of reglementaire normen, en geen gevaar vormt voor de veiligheid van de technicus. Volgende CV ketels worden expliciet uitgesloten: CV ketels die een vermogen hebben van > 70 kW; CV ketels waarvoor geen onderdelen voorradig zijn en deze niet onder normale voorwaarden en binnen een redelijke termijn kunnen worden verkregen; CV ketels die niet regelmatig onderhouden zijn en/of in slechte staat of defect zijn. Tijdens het onderhoud zal er een inspectie plaatsvinden van uw CV ketel om te beoordelen of deze voldoet aan de voorwaarden van deze Overeenkomst.

Ik ben

Luminus klant

Geen Luminus klant